EIken traprenovatie in eindhoven
Professionele Traprenovatie in Eindhoven

De toonaangevende traprenovatie expert in de omgeving Eindhoven met 15 jaar garantie! Ontdek onze duurzame oplossingen vandaag nog!

Geen hak- en breekwerk

Professioneel

15 jaar garantie

Waarom is Karakter de beste keuze voor je traprenovatie in Eindhoven?

Is je trap in Eindhoven of omstreken toe aan een renovatie? Of het nu gaat om veiligheidsverbetering, veroudering of een stijlverandering van je trap. Met kwaliteit, veiligheid en persoonlijkheid voorop, vinden we samen een passende oplossing voor jouw traprenovatie. 

CBW-erkende certificering

Veilig voor jong en oud

Lokaal specialisme

Hoogwaardige producten

Traprenovatie met ledverlichting in Eindhoven
2 Open traprenovatie licht beton vanuit de woonkamer

Ontdek de traprenovatie mogelijkheden in Eindhoven

Onze specialisten staan in Eindhoven en omstreken bekend om hun kennis en ervaring op het gebied van traprenovaties. Kies zorgeloos voor een basisrenovatie van je open of dichte trap om je trap een frisse nieuwe look te geven. Je kunt ook kiezen voor een luxere variant met geïntegreerde verlichting, speciale afwerkingen of unieke ontwerpen. Samen zorgen we voor een trap die perfect aansluit bij jouw wensen en budget.

3 Verticale stamboom afwerking van een dichte traprenovatie met HPL

Materiaalkeuze voor jouw traprenovatie

PVC traprenovatie: PVC staat bekend om zijn levensduur, beperkt onderhoud en het vermogen om geluid te reduceren. Door zijn robuustheid is het geschikt voor gezinnen.

Hardhout traprenovatie: ga voor de authentieke en verfijnde charme van hardhout. Behalve zijn fraaie verschijning, staat hardhout ook garant voor een lange levensduur.

Laminaat traprenovatie: Laminaat lijkt op echt hout, maar is kostenefficiënter en vergt weinig onderhoud.

HPL (High Pressure Laminate): Een geavanceerd product dat speciaal ontworpen is voor hoogstaande en betrouwbare traprenovaties. Dankzij de aluminium bovenlaag is deze trede antislip en bestand tegen krassen en stoten.

HPL Laminaat

Hoogwaardig product van de beste kwaliteit

Anti-slip en onderhoudsarm

Veilig voor jong en oud en makkelijk schoon te houden

15 jaar garantie

Treden zijn gemaakt voor hoog intensief commercieel gebruik

Geen hak- en breekwerk

Geniet van jouw nieuwe trap zonder dagen in het puin te hoeven zitten

Traprenovatie in eindhoven met zwarte trap

Wat zijn de kosten van een traprenovatie in Eindhoven?

De kosten voor een traprenovatie in Eindhoven beginnen vanaf €2000,-. Het is echter lastig om een exacte prijs te geven omdat de wensen en situaties per klant kunnen verschillen. Bij Karakter krijg je een renovatie met professionele materialen die een lange levensduur garanderen. Daarnaast heb je 15 jaar garantie op je traprenovatie. Uiteraard wordt je trap tot in de details perfect afgewerkt. Kies je voor een extra optie, zoals een stukje overloop of leuning, dan liggen de kosten uiteraard wat hoger.

Onze werkwijze in Eindhoven

Elk renovatieproject begint met een grondige evaluatie van je huidige trap. We bespreken je wensen en de mogelijkheden die passen bij je budget. Na het verstrekken van een heldere, vrijblijvende offerte, plannen we de renovatiewerkzaamheden op een tijdstip dat jou schikt. Ons team in Eindhoven zet zich in voor een vlotte uitvoering en zorgt ervoor dat je volledig tevreden bent met het resultaat. Elke dag loop je er wel een paar keer overheen, maar vaak merk je niet hoe je trap erbij ligt. Totdat er duidelijke slijtage zichtbaar wordt, je de trap alweer voor de zoveelste keer moet verven of je uitgegleden bent. Gelukkig biedt Karakter de ideale oplossing: een frisse nieuwe uitstraling voor je trap in een kort tijdsbestek en zonder de overlast van hak- en breekwerk.

Snel en efficiënt: binnen no-time een nieuwe uitstraling.

Modern ontwerp: laat je trap weer stralen in je interieur.

Geluidsdempend: reken af met een krakende trap.

Lokaal specialisme: expertise uit Eindhoven.

5. Werkwijze traprenovatie uitvoeren kleuren bekijken op de computer

Certificering en garanties

Bij Karakter staan klanttevredenheid en kwaliteit voorop. We zijn trots op onze CBW-erkenning en de kwaliteit die we leveren aan onze klanten. Een CBW-erkenning betekent dat je kunt rekenen op producten van hoge kwaliteit en uitstekende garanties voor een lange termijn. Hecht je waarde aan duurzaamheid en zorgeloosheid? Kies dan voor de vakspecialisten van Karakter uit Eindhoven!

Welke traprenovatie past het beste bij jouw woning?

Vraag hieronder jouw vrijblijvende offerte aan!

Voorbeelden van tevreden klanten

traprenovatie open trap oudere man

De voordelen van een traprenovatie bij Karakter

Hoogwaardig product van de beste kwaliteit.

Veilig voor jong en oud en makkelijk schoon te houden.

Treden zijn gemaakt voor hoog intensief commercieel gebruik.

Geniet van jouw nieuwe trap zonder dagen in het puin te hoeven zitten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de opties voor een traprenovatie in Eindhoven?

Bij Karakter kun je terecht voor een renovatie van houten, betonnen of stenen trappen. Voor bijna elke situatie hebben we een oplossing. Neem contact op met onze specialist voor advies.

Ik beschik over een wenteltrap met houten treden en een metalen onderstel.

Jammer genoeg is het voor ons niet mogelijk om wenteltrappen met een ijzeren constructie aan te pakken. Het is aan te raden een specialist in metalen trappen te raadplegen die dergelijke trappen volledig kan vernieuwen.

Wat maakt een standaard traprenovatie anders dan een luxe traprenovatie?

Bij een basis traprenovatie wordt de kern van de trap aangepakt. Bij de luxere variant nemen we extra  elementen mee. Denk hier bij aan trapwangen (zijkanten), ingebouwde led-lampen, leuningen, unieke afwerkingen en onderscheidende ontwerpen.

Wat is de verwachte duur van een traprenovatie in Eindhoven?

Onze experts bij Karakter pakken je trap in (omgeving) Eindhoven doeltreffend aan met minimale hinder. Gewoonlijk ronden wij een complete traprenovatie in 1 tot 2 dagen af.

Zorgt Karakter ook dat er een huisbezoek wordt ingepland om de mogelijkheden te bespreken?

Zeker! We komen graag langs in Eindhoven en omstreken om je voorkeuren en de beschikbare opties te bespreken. Vraag ons gerust om een offerte zonder verdere verplichtingen.

Hoe verzorg ik mijn trap na de opfrisbeurt?

Na de opfrisbeurt met HPL-materiaal hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud. Een snelle reiniging met een licht bevochtigde doek is voldoende.

Welke garantievoorwaarden gelden er voor de traprenovatie?

Bij Karakter verstrekken we een garantieperiode van 15 jaar op elke uitgevoerde traprenovatie.

Afhankelijk van het gekozen materiaal geven we specifieke onderhoudsinstructies mee. Over het algemeen is regelmatig de trap afnemen met een vochtige doek voldoende.

Vrijblijvende offerte

Ben jij benieuwd naar de kosten van een traprenovatie? Vul dan het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.Mijn trap

Hoe ziet jouw trap eruit?
Heb je een open of dichte trap?
Dichte trap
Open trap
Hoeveel draaien maakt jouw trap?
geen (rechte trap)
1 draai
2 draaien
Waar ken je ons van?
Getipt door een kennis/vriend
Google
Facebook
Pinterest
Vivere
Flyer in mijn brievenbus
Nog meer karakter voor jouw trap:
Gegevens

Meld je aan voor onze nieuwsbrief