Maak van jouw trap een echte eyecatcher!
Cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.

Sluiten

Waarom een traprenovatie?

HPL Laminaat

Hoogwaardig product van de beste kwaliteit

Anti-slip en onderhoudsarm

Veilig voor jong en oud en makkelijk schoon te houden

15 jaar garantie

Treden zijn gemaakt voor hoog  intensief commercieel gebruik

Geen hak- en breekwerk

Geniet van uw nieuwe trap zonder dagen in de puin te hoeven zitten

Welke traprenovaties
zijn er?

PVC traprenovatie

PVC is iets van de laatste jaren. Na de vloeren wordt het de laatste jaren ook gebruikt in de traprenovatie wereld. Het bestaat uit een stuk MDF plaat met daarop het PVC. PVC kenmerkt zich door de glanzende look. PVC komt in verschillende kwaliteiten en kleuren. PVC opzettrede zijn ook te koop in de bekende bouwmarkten.

Hardhout traprenovatie

Hardhout kan heel mooi zijn binnen oude gebouwen of als u er echt van houdt. Een hardhouten trap dient u nog wel te blijven bewerken eens in de zoveel tijd. Hardhout wordt steeds donkerder naarmate u er nog een extra laag lak overheen doet. Hardhout is niet  onderhoudsarm.

Laminaat traprenovatie

Laminaat is er in verschillende kwaliteiten. DPL (bouwmarkt) CPL en HPL. DPL bestaat al vanaf het begin. HPL is echt voor de mensen die van kwaliteit, veiligheid en gemak houden. HPL heeft een hoge anti-slip waarde wegens de aluminium legering die in de top laag zit. Daarbij is het onderhoudsarm en zijn de kleuren erg natuurlijk. Bij HPL kunnen ook de wangen (zijkanten) worden meegenomen.

Hecht je waarde aan kwaliteit, veiligheid en een mooi resultaat? 

Maak dan je huis compleet en kies voor een traprenovatie met Karakter! 

Kleuren

Het begint allemaal met een beetje fantasie en inspiratie. Bekijk hoe jouw trap eruit kan zien in onze online design tool. Klik hieronder op jouw favoriete kleur voor de treden, stootborden en wangen. Voor het beste resultaat houd je je telefoon of tablet horizontaal.

voorbeelden

Vrijblijvende offerte

Ben jij benieuwd naar de kosten van een traprenovatie? Vul dan het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.Mijn trap

Hoe ziet jouw trap eruit?
Heb je een open of dichte trap?
Dichte trap
Open trap
Hoeveel draaien maakt jouw trap?
geen (rechte trap)
1 draai
2 draaien
Waar ken je ons van?
Getipt door een kennis/vriend
Google
Facebook
Pinterest
Vivere
Nog meer karakter voor jouw trap:
Gegevens